En utilitzar el nostre lloc web, accepta el nostre ús de cookies d'acord amb la nostra política de cookies. AcceptoMés informació
Español |Català |English

Dossier

Et presentem algunes de les coses en les que ens hem especialitzat

Plataformes d'Integració

Hem desenvolupat solucions que permeten integrar diferents sistemes d'informació, dotant-los d'eines i serveis per compartir i realitzar funcions complexes.

E3P (Environmental Electronic Exchange Point)

L'Agència de Residus de Catalunya ha impulsat, en el marc del projecte ETER, el desenvolupament d'una plataforma d'intercanvi d'informació entre les comunitats autònomes i altres organitzacions.

Tecnologies: Java EE / Web Services / Exists / Glassfish

Pàgina del projecte

Plataforma d'Integració de l'Agència de Residus de Catalunya

Estem desenvolupant la plataforma d'integració de l'Agència de Residus de Catalunya. La plataforma permetrà integrar serveis tant interns com externs, donant serveis afegits com auditoria, detecció automàtica de fallades, registre de logs...

Tecnologies: Java EE / Web Services REST / Alfresco / Informix / WebLogic.

Recollida, tractament i anàlisi de dades

Ajudem a centres d'investigació com l'IMIM amb solucions que permeten aglutinar grans quantitats de dades, tractar-les i, finalment, analitzar-les.

Red Espanyola de Costos Hospitalaris

El grup RECH el formen un conjunt d'investigadors i hospitals que tenen com a objectiu analitzar els costos hospitalaris a Espanya. Hem desenvolupat una eina que permet recollir les dades de costos, tractar-les i analitzar després els resultats mitjançant un front-end web. La web permet realitzar consultes i obtenir informes amb gràfiques estadístiques amb els resultats.

Tecnologies: Java EE / Google Charts / MySql / Glassfish

Pàgina del projecte

Estudis sobre el Càncer de Mama

Hem participat en diversos projectes d'epidemiologia i avaluació de l'Institut d'Investigació Mèdica de l'Hospital del Mar, com INCA, RAFP, RAFP Digital, BCS COHORTS i ISSNAM, amb solucions que permeten coordinar els diferents hospitals per la recollida i estandarització de dades relatives al càncer de mama, les quals són després utilitzades per desenvolupar diferents investigacions mèdiques.

Tecnologies: Java EE / MySql / Glassfish

Pàgina del projecte

Gestió d'expedients i processos

Ajudem a les empreses a ser més eficients amb sistemes d'informació que simplifiquen els seus processos i ajuden a gestionar la seva documentació.

Grovisa

Hem desenvolupat per Grovisa, empresa líder especialitzada en la distribució de peces de recanvi per l'automoció, diverses aplicacions client-servidor, que permeten gestionar, entre d'altres, el catàleg de productes i realitzar comandes des de la seva web, amb informació actualitzada d'estocs i preus. També permet gestionar tot el catàleg de regals per punts, així com el càlcul de punts disponibles per client.

Tecnologies: Swing / Java EE / Web Services / Microsoft SQL Server / MySql / Glassfish

Pàgina del projecte

Gestió de Denúncies i Sancions

Desenvolupem un sistema que permet a l'Agència de Residus de Catalunya gestionar tots els expedients de denúncies i sancions que tramita. La gestió d'aquests expedients es realitza mitjançant un fluxe de processos que el sistema coordina automàticament, generant en cadascun d'ells la documentació necessària.

Tecnologies: Java EE / JBpm / Informix / WebLogic.

EZ-Sort

EZ-Sort és una solució que permet el lliurament digital de documentació comptable. És una solució indicada per gestories, que permet estalviar molt temps en comptabilitzar la documentació dels seus clients.

Tecnologies: Java EE / MySql / Glassfish

Pàgina del projecte

E-Commerce

Ajudem a qualsevol tipus d'empresa a vendre per Internet els seus productes. Les nostres solucions a mida permeten anar més enllà, amb eines i solucions que permeten realitzar les diferents tasques necessàries per tenir èxit: gestió de productes, creació i enviament de newsletters, gestió de clients i vendes, integració amb portals de pagament, etc.

www.weboryx.com

Oryx és la botiga que reuneix el més gran catàleg del món del llibre d'història natural, d'òptica terrestre i astronòmica i d'equipament per al naturalista. Hem desenvolupat tota la web i el sistema de creació i enviament de newsletters, entre d'altres coses.

Tecnologies: Java EE / JSF / MySql / Glassfish.

Pàgina del projecte
+ Conèixer els productes